A szombathelyi rockysok képviselhetik Magyarországot jövőre Amerikában

Óriási siker ez a Galaxy Akrobatikus Rock and Roll Klubnak.

A szombathelyi Galaxy Akrobatikus Rock and Roll Klub párosa, Bánhidi Dániel és Czetl Fanni többször is parkettre lépett idén a Main Class Free Style, vagyis a felnőtt A kategóriában, ami egyébként a sportág legmagasabban jegyzett páros kategóriája.

Tar Ádám

2021. november 20-án rendezték meg Prágában a Main Class kategória világbajnokságát, mely utolsó állomása volt a 2022 évi Világjátékok kvalifikációjának és most óriási sikerről számolt be lapunknak a szombathelyi klub.

A versenyen ugyanis 11 nemzet 30 párosa indulhatott, Dani és Fanni pedig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva az előkelő világbajnoki 10. helyen zártak. Ez az eredmény egyben azt is jelenti, hogy legjobb magyarként ők képviselhetik hazánkat 2022-ben Birminghamben a világjátékokon.

Martina Paulino Cze
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport