Gázolt vasárnap este egy Győrbe tartó vonat

A Déli és Kelenföld között történt tragédia.
A Déli pályaudvarról Győrbe 20:25-kor elindult S10-es vonat (4938) a Déli és Kelenföld között elgázolt egy embert. A vonatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek. A Déli pályaudvarról induló és oda érkező vonatok menetideje meghosszabbodhat – írják a Mávinform Facebook-oldalán.

A vonat a helyszínelés befejezése után Kelenföldig közlekedik. Az utasok átszállnak a Déli pályaudvarról Komáromba közlekedő S10-es vonatra (4838). A Győrbe utazóknak pedig Komárom állomáson csatlakozást biztosítanak a Keleti pályaudvarról Győrbe közlekedő G10-es vonathoz (9318), mely Komáromból 22:57-kor indul tovább.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek