Gratulálunk karácsonyi instagramos fotópályázatunk nyertesének!

Olvasóink lájkjai alapján Babos Nóra készítette a leghangulatosabb karácsonyi fényképet.

A közel két hetes karácsonyi instagramos fotópályázatunk szavazási hete csütörtök éjfélkor véget ért. Minden indulónak és szavazónak köszönjük, aki részt vett a nyereményjátékunkban.

A verseny rendkívül kiélezett volt - néhány versenyző naponta váltotta egymást az első helyen -, ezért az utolsó pillanatig lehetett izgulni, ki fog felülkerekedni.

A közönség végül döntött, és 162 lájkkal tüntette ki a nyertest Babos Nóra személyében, aki az alábbi fotóval nevezett játékunkra:

Nórát meghívtuk szerkesztőségünkbe, ahol ma átvehette a három rúd Mészáros Cukrászda által készített bejglit és a Nyugat.hu-s pólót, és néhány kulisszatitkot is elárult fotója tárgyáról és persze önmagáról.

Babos Nóra németet tanít a Bői Általános Iskolában. Szeret fotózni, részben ezért is ő készíti az iskola közösségi oldalát és a település honlapját.

A nyertes fotó a bői advent rendezvénysorozatán készült, és a falu tortáját örökítette meg, ami Jankovics Beáta mézeskalácskészítő és Varga Norbert cukrász alkotása.

Babos Nóra, a Nyugat.hu karácsonyi instagramos fotópályázatának nyertese
Nyugat

Nóra köszöni mindenkinek, aki rá szavazott, külön kiemelve tanítványait, akik közül bizonyára sokan lájkolták a pályázatunkra benevezett fotóját.

Reméljük, tetszett nektek ez a kis háziverseny, mert a jövőben több hasonlóval is készülünk. Szóval, érdemes minket továbbra is követni Facebookon, Instagramon, Youtube-on, és rendszeresen olvasni a Nyugat.hu cikkeit. ;)

Kellemes ünnepeket kívánunk a Nyugat.hu szerkesztősége nevében minden kedves olvasónknak!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék