Gratulálunk karácsonyi instagramos fotópályázatunk nyertesének!

Olvasóink lájkjai alapján Babos Nóra készítette a leghangulatosabb karácsonyi fényképet.

A közel két hetes karácsonyi instagramos fotópályázatunk szavazási hete csütörtök éjfélkor véget ért. Minden indulónak és szavazónak köszönjük, aki részt vett a nyereményjátékunkban.

A verseny rendkívül kiélezett volt - néhány versenyző naponta váltotta egymást az első helyen -, ezért az utolsó pillanatig lehetett izgulni, ki fog felülkerekedni.

A közönség végül döntött, és 162 lájkkal tüntette ki a nyertest Babos Nóra személyében, aki az alábbi fotóval nevezett játékunkra:

Nórát meghívtuk szerkesztőségünkbe, ahol ma átvehette a három rúd Mészáros Cukrászda által készített bejglit és a Nyugat.hu-s pólót, és néhány kulisszatitkot is elárult fotója tárgyáról és persze önmagáról.

Babos Nóra németet tanít a Bői Általános Iskolában. Szeret fotózni, részben ezért is ő készíti az iskola közösségi oldalát és a település honlapját.

A nyertes fotó a bői advent rendezvénysorozatán készült, és a falu tortáját örökítette meg, ami Jankovics Beáta mézeskalácskészítő és Varga Norbert cukrász alkotása.

Babos Nóra, a Nyugat.hu karácsonyi instagramos fotópályázatának nyertese
Nyugat

Nóra köszöni mindenkinek, aki rá szavazott, külön kiemelve tanítványait, akik közül bizonyára sokan lájkolták a pályázatunkra benevezett fotóját.

Reméljük, tetszett nektek ez a kis háziverseny, mert a jövőben több hasonlóval is készülünk. Szóval, érdemes minket továbbra is követni Facebookon , Instagramon , Youtube-on , és rendszeresen olvasni a Nyugat.hu cikkeit. ;)

Kellemes ünnepeket kívánunk a Nyugat.hu szerkesztősége nevében minden kedves olvasónknak!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék