Gyermekhalál Csepregen - lezárta a rendőrség a Bartók utca egy szakaszát

Információnk szerint egy gyermek meghalt, egy embert pedig mentők szállítottak kórházba a csepregi Bartók Béla utca egyik családi házából.

Frissítés: Még több egyenruhás rendőr érkezett az utcába és civil autókkal nyomozók jöttek. Egy karonülő gyermeket kihoztak a házból és feltehetőleg a gyámügy elszállította. Ő látszólag jól van.

Információnk szerint három másik gyermek óvodában van. A családnak öt gyermeke van, néhány éve költöztek az utcába.

A rendőrség szalagokkal lezárta az utca egy szakaszát és védőfelszerelésben lévő helyszínelők dolgoznak.

Helyszínelők a csepregi Bartók Béla utcán
TM/Nyugat.hu

Az utcán elhangzottakat egyelőre nem írjuk le, mivel senki nem erősítette meg őket. A házból távozók nem mondhatnak semmit. A hallottak alapján egy ötgyermekes családról van szó, három gyermek nem volt otthon.

Gyermekhalál Csepregen, helyszínelők a Bartók Béla utcán
TM/Nyugat.hu

Azt mindenki megemlítette, hogy 2013 februárjában, Valentin napon a közeli házban fogott vérengzésbe egy férfi Csepregi gyilkosság: az apát gyanúsítják (frissítve) 2013. February 14. 21:08 . Akkor két gyermek és az őket meggyilkoló apa halt meg.

Helyszínelő a csepregi Bartók utcában
TM/Nyugat.hu

Rendőrségi közlemény

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 14.46-perckor közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban.

Ezt írják:

A rendelkezésre álló információk szerint 2022. február 8-án 10 óra 45 perckor bejelentés érkezett a Főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, amely szerint egy csepregi családi házban egy holttestet találtak.

A helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van.

Az ügyben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Csepregi gyilkosság: az apát gyanúsítják (frissítve)

Két gyermek és egy férfi halt meg egy csepregi családi házban, ahol tüzet is kellett oltani. Gyilkosság történt, az anya kórházban van.

Sokkoló