Csepregi gyilkosság: az apát gyanúsítják gyermekei megölésével (frissítve)

Két gyermek és egy férfi halt meg egy csepregi családi házban, ahol tüzet is kellett oltani. Gyilkosság történt, az anya kórházban van.

Frissítés 2013.02.15. 13.20

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyermekek bűncselekmény áldozatai lettek, melynek elkövetésével a férfi megalapozottan gyanúsítható. A helyszíni szemle és az ezzel párhuzamosan bevezetett rendőri intézkedések adatai szerint megalapozott a gyanú, hogy a férfi a gyermekek anyját bezárta a ház egyik helyiségébe, majd felgyújtotta az ingatlant és saját magával is végzett. A nőnek sikerült kimenekülni az épületből, jelenleg kórházi ellátás alatt áll - tájékoztatta a nyugat.hu-t Kazmar Enikő, a Vas MRFK sajtóreferense.

Frissítés 2013.02.15.

A rendőrség 9.45-kor vonult le a helyszínről, eddig tartott a helyszínelés, a nyomok rögzítése. Továbbra sem árulnak el részleteket a rendőrök a csepregi Bartók köz házában történtekről. Úgy tudjuk, a tűzoltóknak a konyha-étkező-nappaliban keletkezett tüzet kellett eloltaniuk, de arról egyelőre nincs információnk, használt-e égésgyorsítót az, aki a tüzet meggyújtotta.

Mint minden esetben, a rendőröknek most is meg kell vizsgálniuk minden lehetőséget, így ki kell zárniuk annak a lehetőségét, hogy a kórházba szállított anya, vagy az elhunyt apán kívül egy másik személy felelős a vérengzésért.

Dr. Szele Adrienn ügyész a helyszínen
Dr. Szele Adrienn ügyész a helyszínen
Tánczos Mihály

-

Több emberen, 14. életévét be nem töltött személyek sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytat nyomozást a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. Nemrégiben fejeződött be a helyszíni szemle, ezt követően halottszemlére kerül sor

- mondta el a helyszínen a nyugat.hu-nak Vassné dr. Szele Adrienn ügyész.

-

A történtek miatt elszenvedett sokk miatt szorul kórházi kezelésre az az édesanya, akinek két gyermekét ölték meg csütörtök este Csepregen

- közölte a szombathelyi Markusovszky Kórház vezérigazgató-főorvosa péntek reggel az MTI-vel. Nagy Lajos elmondta, hogy az asszonyt füstmérgezés gyanújával vitték kórházba, de jelenleg inkább sokkos állapota miatt szorul kezelésre.

A fülkékben a megölt kisfiúk neve és kézlenyomata látszik
A fülkékben a megölt kisfiúk neve és kézlenyomata látszik
Tánczos Mihály

A nyugat.hu információi szerint az édesanyát felügyelet alatt tartják a pszichiátrián, nehogy kárt okozzon magában.

Korábban írtuk:

A nyugat.hu helyszíni információi szerint szerelemféltés miatt ölte meg Csepregen feleségét, valamint három és négy éves gyermekeit egy kamionsofőrként dolgozó férfi. Úgy tudjuk, hogy gyermekeivel késsel végzett, míg feleségére rágyújtotta a házat, végül pedig saját életének is késsel vetett véget. A rendőrség nem engedi a ház közelébe az újságírókat. Munkatársunk több mentőt, rendőrt és tűzoltóautót látott a gyilkosság helyszínén, ahol megjelent a Vas megyei rendőrfőkapitány is. A rendőrségi helyszínelés várhatóan hajnalig eltart, hivatalos tájékoztatás is csak holnap várható az ügyben.

Két gyermekét megölte, majd öngyilkos lett egy csepregi férfi
Tánczos Mihály

Az általunk megkérdezett környékbeliek normális, barátságos embernek ismerték a férfit, aki a gyanú szerint megölte gyermekeit. Hozzátették: a férfi édesanyja korábban szintén önkezével vetett véget életének.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Egy csepregi lakástűzről érkezett a bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2013. február 14-én este. A helyszínre érkező rendőrök egy harminchat éves férfi és egy hat, illetve egy három éves fiúgyermek holttestét találták meg a családi ház fürdőszobájában.

A tanúkutatás, adatgyűjtés és a helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai szakértők bevonásával vizsgálják az eset körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Az apa mészárolta le a családját Tényőn

Valóra vált a jóslatunk: a pszichiáter által kezelt apa ölte meg baltával két kislányát és feleségét, magával pedig láncfűrésszel végzett.

Megdöbbentő részletek - Készült az anya a családja kiirtására!

Előbb saját édesanyját szurkálta halálra egy csontozókéssel, majd 12 éves kislányát, végül magával végzett. A nyugat riportere elment Rátótra, hogy a faluban kérdezze meg: hogy történhetett ilyen?

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló