Gyermekhalál Csepregen: "halált okozó segítségnyújtás elmulasztása" miatt nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettessel szemben nyomoz a rendőrség.

A tegnapi napon egy csepregi lakóházban talált holttesttel kapcsolatban a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást, jelenleg ismeretlen tettessel szemben - közölte szerda délelőtt a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint tegnap beszámoltunk róla Gyermekhalál Csepregen - lezárta a rendőrség a Bartók utca egy szakaszát 2022. February 08. 14:12 , egy gyermek meghalt, egy embert pedig mentők szállítottak kórházba a csepregi Bartók Béla utca egyik családi házából. Az érintett családnak öt gyermeke volt, néhány éve költöztek az utcába, három gyermek nem tartózkodott otthon az eset idején.

Seffer Lilla az MTI-nek megerősítette, hogy a holttest egy gyermeké, de a nyomozás érdekeire hivatkozva egyéb részletet egyelőre nem közölt.

Megerősítetlen sajtóértesülések szerint az érintett, Bartók Béla utcai családi házban egy ötgyermekes család él. A két kisebb gyermekkel az apa tartózkodott otthon. A helyszínre a tűzoltóság és a katasztrófavédelem vonult ki, mivel azt feltételezték, hogy szénmonoxid-mérgezés történt. Ez nem igazolódott, azonban rátaláltak egy 2,5 éves kisgyerek holttestére. Az apa állítólag öngyilkosságot kísérelt meg, őt a mentők kórházba vitték. Egy 7-8 hónapos gyermeket már a bűnügyi helyszínelés idején hoztak ki a házból.

Arról, hogy az édesanya hol tartózkodott a bűncselekmény idején, továbbra sincs információ, a család másik három gyermeke kedden délelőtt óvodában volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló