Új főnök a győri Audinál, itt lesz a konszern villanymotor-központja

Achim Heinfling lesz a gyár igazgatótanácsának új elnöke.

Achim Heinfling váltja Peter Kösslert az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának élén október elsejével – közölte a győri cég. Az eddigi vezetőt, Peter Kösslert az Audi AG igazgatótanácsának termelésért és logisztikáért felelős tagjává nevezték ki.

Az új vezető az ingolstadti gyárból érkezik a győr-moson-soproni megyeszékhelyre. Harminc éve dolgozik az Audinál, ahol számos vezetői pozíciót töltött be az elmúlt években. Vezetése alatt a győri gyártótelephely az Audi konszern villanymotor-gyártásának központja lesz – írták a közleményben.

A győri székhelyű Audi árbevétele tavaly tizedével csökkent 2015-höz képest. A győri üzemben 1 millió 926 ezer 638 motor és 122 ezer 975 jármű készült tavaly, az alkalmazottak száma az előző év utolsó napján 11 ezer 631 volt, ami 220-szal több, mint egy évvel korábban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság