Gyorshajtók a szombathelyi zebrák környékén

Közel százzal mérték be Szombathelyen a városi gyorshajtási verseny első helyezettjét. Az értékelt teljesítményeket veszélyes útszakaszon rögzítették a rendőrök.

Januárban Szombathely belterületén négy gyalogost gázoltak el a zebrán. Az elütött gyalogosok mindegyike nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Ezért ellenőrzi ezekben a hónapokban a rendőrség fokozottabban a veszélyes útszakaszokat, például a gyalogátkelőhelyek környékét.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Az elmúlt hónapban Szombathely belvárosában összesen 539 gyorshajtót mértek be és fotóztak le a rendőrök, ők mindannyian komoly pénzbírságra számíthatnak. Íme, néhány a merészebb próbálkozások közül:

A Szent Imre herceg út a helyszíne az első helyet érdemlő mutatványnak, amihez 97 km/h-t kellett elérni.

A Paragvári út igazi versenypályának számít, itt készült a versenyfotó a második és a negyedik helyezettről. A sebesség 87 és 76 km/h.

Utolsónak mutatjuk be, de a bronzérmet érdemelte ki az alábbi autós, aki a 11-es Huszár úton hajtott végig 85 km/h-val.

A rendőrök folytatják a fokozott ellenőrzést, bevetve a traffipaxot és a videokamerát is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Gyorshajtási verseny januárban, Vas megyében

Januárban inkább belterületen születtek értékelhető eredmények, öten is 100 km/h felett száguldoztak. Köztük egy motoros, így új kategóriával bővítjük versenyünket.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló