Ha most akarna Pozsonyba vonatozni, kösse fel a gatyáját

Nem lesz olyan egyszerű az utazás a Csorna–Hegyeshalom–Rajka-Bratislava-vonalon.

A Csorna–Hegyeshalom–Rajka, valamint Rajka és Bratislava-Petrzalka állomások között pályakarbantartási munkákat végeznek, így emiatt 2022. október 3. és 2022. október 7. között egyes személyvonatok helyett vonatpótló buszok járnak majd.

A GYSEV kiemeli, hogy a Bratislava-Petrzalka felé, illetve felől továbbutazóknak Rajka állomáson másik autóbuszra kell átszállniuk.

A vasúti útátjáró lezárása miatt a Bezenyére, illetve Bezenyéről utazók eljutását Bezenye, felső VOLÁNBUSZ megállóhely–Bezenye, vasútállomás–Rajka, vasútállomás között összekötő buszjáratokkal biztosítják – írják.

A részletekért kattintson a hirdetményekre:

GYSEV Zrt.
GYSEV Zrt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t