A nagycsoportos óvodás Gergő Kisunyomban elindította első vállalkozását

Ha azon a környéken jár, segítsen valóra váltani álmát!

„Kedves Falubeliek! Gergő megnyitotta legújabb vállalkozását, aki szeretne fotót a Dózsa utca 8. előtt megteheti” – olvasható Kisunyom Község Önkormányzatának Facebook-bejegyzésében, melybe néhány napja futottam bele.

Egy szemtelenül fiatal üzletember
Szigeti Veronika

William Wrigley-ről, a rágógumikirályról olvastam egyszer, hogy 10 évesen apja szappanfőzdéjében dolgozott, három évvel később pedig már ügynökként járta Amerikát. Nem sokkal ezután az unokatestvéreivel alapított gyárat.

Vannak tehát, akiknél már korán megmutatkozik, hogy jó az üzleti érzékük. Hajdú Gergő mindössze 6 éves, nagycsoportos az óvodában – ezt már Szigeti Veronikától, a kisfiú édesanyjától tudtam meg, akit kis kutatás után sikerült megtalálnom. Veronika elmondta, nagyon sokat kézműveskednek otthon. Ő a dialízisközpontban dolgozik, a munkát így tudja elengedni, Gergő pedig örökölte a kézügyességét.

„Volt itthon egy nagy tévés doboz, megbeszéltük Gergővel, hogy készítünk egy húsvéti fotófalat, kirakjuk a ház elé, biztosan örülnek majd neki a környékbeli gyerekek” – mesélte Veronika, aki azt is elárulta, a mű napokig készült. Amikor kész lett, Gergő azzal az ötlettel állt elő, hogy tegyenek ki mellé egy becsületkasszát is, az összegyűlt pénzből pedig kedvencének, a 10 éves Angie kutyusnak vegyenek ajándékot húsvétra.

Vasárnap óta Gergő szülei minden nap kiteszik a fotófalat, ha az időjárás is engedi, akkor Gergő ovi után kiül a ház elé. A Facebook-bejegyzés nagyon népszerű lett, sokan megosztották és már többen voltak fényképezkedni is.

Ha jó idő van, Gergő kiül a ház elé
Szigeti Veronika

A fotófal-biznisz húsvétig tart majd, ha valaki Kisunyom környékén jár, ne felejtse el útba ejteni Gergőék házát, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy a fiatal üzletember milyen vállalkozást indít legközelebb, lehet, hogy hallunk még róla.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Életmód