Ha Szombathelyről vonattal megy Budapestre, eleve számoljon fél órás késéssel

Pótlóbuszokra, átszállásokra számítson.

A GYSEV Szombathely–Csorna vasútvonalán végzett pályakarbantartás miatt hétfőtől péntekig valamennyi vonat helyett pótlóbusz közlekedik. Szombathely felől a főváros felé fél órával hosszabb eljutási idővel kell számolni - írja a mávinform.

A szombathelyi Savaria InterCity vonatok helyett Csorna és Szombathely, a személyvonatok helyett Csorna és Porpác, illetve Szombathely között kell pótlóbuszra átszállni.

A nemzetközi forgalomban közlekedő Dráva és Mura InterCityk helyett Budapest és Győr között a kijelölt railjet vonatok vehetők igénybe, ahhoz csatlakoznak a Győr, autóbusz-állomás és Szombathely között közlekedő pótlóbuszok, illetve Szombathelyen az Ausztria felé közlekedő vonatok.

A nemzetközi forgalomban utazóknak június 2-ig Szentgotthárd és Graz között az osztrák vasúttársaság karbantartása miatt egy másik pótlóbuszra kell szállni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos