Mintha habfürdőzni készült volna valaki a belváros kellős közepén Szombathelyen – Frissítve

Érdekes látvány fogadta reggel a Fő térre érkezőket.

Habzik a Fő téri szökőkút Szombathelyen. Mint azt a SZOMPARK írja Facebook-oldalán, az éjszaka folyamán ismeretlenek habzó folyadékot öntöttek a kútba, amit egyébként alig egy hete nyitottak meg.

Facebook/Szompark

De a SZOMPARK nem habozott, csütörtök reggel azonnal neki is láttak a takarításnak. Remélik, hogy az ünnepek folyamán már nem kerül sor további vandalizmusra.

Facebook/Szompark
Facebook/Szompark

Frissítés:

Nem sokkal cikkünk megjelenése után kollégáink a Fő téren jártak, és arról számoltak be, hogy a SZOMPARK kollégái leengedték a habos vizet a kútból, kitakarították és most új feltöltik vízzel.

Mészáros D. Zsolt
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely