Hadházy Ákos most a Korányi Kórházból mutat képeket

Korányi Kórház, Covid-osztály (J. épület 2. emelet B.)

Hadházy Ákos független képviselő most egy kórházból tudósít Facebook oldalán, íme:

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Korányi Kórház, Covid-osztály (J. épület 2. emelet B.) és a közepesen súlyos koronás betegek vacsorája...(ha a feliratot nem tudja elolvasni: mézhelyettesítő mézízű szirup)

Néhány megjegyzés:

- Néha néhány kép többet mond, mint egy órás Orbán-litánia a Kossuth Rádióban.

- Ez az az eset, amikor azt reméli az ember, hogy átverték, jó lenne, ha ez nem egy Covid-osztály és az ottani vacsora lenne. Meggyőződni nem tudok a képek hitelességéről, hiszen még országgyűlési képviselőként sem engednek be a kórházakba, de akitől kaptam, elég hiteles forrásnak tűnik számomra. Ezen kívül tavasszal bentről is láthattunk döbbenetes képeket a kórházból.

- Természetesen a magyar "járványkezeléssel" nem az a legnagyobb baj, hogy az épületek végletekig lepusztultak és a kórházak többségében gyalázatos a betegek étkeztetése. A valódi problémát az jelenti, hogy már a járvány előtt is komoly kapacitáshiánnyal és rendszerszintű hiányosságokkal küzdő egészségügyre szabadult rá a rendkívül nagy számú beteg. A kormány viszont ezt az emberéletek ezreit követelő helyzetet egyszerűen titkolózással akarja "megoldani".

- Több, ott kezelt beteg szerint a személyzet rendkívül lelkiismeretes, heroikus munkát folytat.

Korányi Kórház
Hadházy Ákos, Facebook
Korányi Kórház
Hadházy Ákos, Facebook
Korányi Kórház
Hadházy Ákos, Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet