Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hadházy Ákos most a Korányi Kórházból mutat képeket

Korányi Kórház, Covid-osztály (J. épület 2. emelet B.)

Hadházy Ákos független képviselő most egy kórházból tudósít Facebook oldalán, íme:

Korányi Kórház, Covid-osztály (J. épület 2. emelet B.) és a közepesen súlyos koronás betegek vacsorája...(ha a feliratot nem tudja elolvasni: mézhelyettesítő mézízű szirup)

Néhány megjegyzés:

- Néha néhány kép többet mond, mint egy órás Orbán-litánia a Kossuth Rádióban.

- Ez az az eset, amikor azt reméli az ember, hogy átverték, jó lenne, ha ez nem egy Covid-osztály és az ottani vacsora lenne. Meggyőződni nem tudok a képek hitelességéről, hiszen még országgyűlési képviselőként sem engednek be a kórházakba, de akitől kaptam, elég hiteles forrásnak tűnik számomra. Ezen kívül tavasszal bentről is láthattunk döbbenetes képeket a kórházból.

- Természetesen a magyar "járványkezeléssel" nem az a legnagyobb baj, hogy az épületek végletekig lepusztultak és a kórházak többségében gyalázatos a betegek étkeztetése. A valódi problémát az jelenti, hogy már a járvány előtt is komoly kapacitáshiánnyal és rendszerszintű hiányosságokkal küzdő egészségügyre szabadult rá a rendkívül nagy számú beteg. A kormány viszont ezt az emberéletek ezreit követelő helyzetet egyszerűen titkolózással akarja "megoldani".

- Több, ott kezelt beteg szerint a személyzet rendkívül lelkiismeretes, heroikus munkát folytat.

Korányi Kórház
Hadházy Ákos, Facebook
Korányi Kórház
Hadházy Ákos, Facebook
Korányi Kórház
Hadházy Ákos, Facebook

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra