Élőben közvetítettük Hadházy Ákos fórumát, amit nem engedtek be a szombathelyi könyvtárba

Az épület előtti téren tartották meg a fórumot.

Hadházy Ákos ma délután érkezett Szombathelyre, hogy kötetlen beszélgetést folytasson Ipkovich Györggyel, Szombathely volt polgármesterével és Lukács Dániel, a Momentum Mozgalom szombathelyi szervezetének alelnökével. A nyilvános fórumra a Berzsenyi könyvtárban béreltek helyiséget, de a könyvtár igazgatója ma délelőtt váratlanul lemondta Hadházy Ákos nem tarthat fórumot a szombathelyi könyvtárban 2018. November 29. 11:17 a terembérletet.

Az igazgató technikai okokra hivatkozott, a Momentum közleményt adott ki Momentum: Politikai mocsok akadályozza a szabad véleménynyilvánítást Szombathelyen 2018. November 29. 15:45 , amiben arra utaltak, hogy a Fidesz tiltotta le a rendezvényt. Valamint bejelentették, hogy a tiltás ellenére a könyvtár előtt megtartják a fórumot.

Kollégáink a helyszínen vannak, és élő Facebook-videóban közvetítik, mi történik a Berzsenyi könyvtár előtti téren.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet