Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hajléktalanszállóból érkezett gyors segítség az elsodort kerékpároshoz

Elsodort kanyarodás közben egy kerékpárost egy személyautó csütörtökön délután Szombathelyen, a Zanati úti hajléktalanszálló mellett. A biciklis férfi beverte a fejét, ami erősen vérzett.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Tánczos Mihály

A balesetet szenvedett férfihez azonnal többen siettek, hogy segítsenek neki és tárcsázták a mentőket is. A tumultust látva a hajléktalanszállóból azonnal képzett segítség is érkezett kötszerrel, így amire a mentők kiértek már szakszerű kötés volt a férfi fején.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A mentők nyakmerevítővel helyezték hordágyra a sérültet, majd fertőtlenítőszerrel mosták le azoknak a kezét, akik véresek lettek segítségnyújtás közben.

Tánczos Mihály

A balesetet információnk szerint a figyelmetlenül kanyarodó gépjármű vezetője okozta. A Zanati úton kiegészítő sárga villogó fény jelzi az autósoknak, hogy fokozottan figyeljenek az osztott gyalog- és kerékpárút miatt.

Erről van szó:

Tánczos Mihály

A sérültet védte az autó

Biztosak vagyunk abban, hogy a képek láttán többekben felmerül, miért akadályozta a forgalmat az autónk a Zanati úton? Valójában nem sokkal a baleset után érkeztünk a helyszínre, a sérült férfi pedig a kijelölt gyalogátkelőhelyen feküdt, akkor még sem mentők, sem rendőrök nem voltak a helyszínen. Az autó megakadályozta, hogy egy figyelmetlen járművezető kizárólag a zöld lámpára figyelve áthajtson a sérültön, vagy legalábbis megpróbáljon áthaladni az emberek között. Emellett az autóval nem jártunk rá a kerékpárútra sem. Az elakadásjelzővel álló autó valójában nem képezett forgalmi akadályt a forgalmas Zanati úton.

Tánczos Mihály

Fényképeink a mentők kiérkezése után készültek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés