Haladás: kiszakadt a gólzsák, hatot rúgott a csapat

A Kozármisleny volt a szenvedő fél, igaz, néggyel válaszoltak.

LABDARÚGÓ NB II

18. FORDULÓ

SZOMBATHELYI HALADÁS–KOZÁRMISLENY 6–4 (5–2)

Szombathely. Haladás Sportkomplexum, 803 néző. Vezeti: Kovács Imre (Szalai Balázs, Kovács Gábor).

SZOMBATHELYI HALADÁS: Verpecz – Simut, Csató, Németh M., Bosnjak (Nyíri, 82.) – Derekas, Rácz, Doktorics (Horváth R., 60.), Tóth M. – Csernik (Tarján, 82.), Molnár R. Vezetőedző: Michal Hipp

KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke (Szabó D., 82.), Gajág, Horváth D. (Füredi, 46.) Nagy E. - Kosznovszky, Bartha (Hampuk, 86.), Tölgyesi, Vajda – Turi, Vogyicska (Guth, 82.). Vezetőedző: Szekeres Zoltán.

Gólszerző: Molnár R. 2 (19., 42.), Derekas 2 (36., 54.), Rácz (2. perc, 11-esből), Doktorics (25.), illetve Horváth D. (18.), Nagy E. (34.), Bartha (70.), Szabó D. (89.)

Álomszerűen kezdődött a mérkőzés a szombathelyiek számára, a 2. percben Rácz Barnabás tizenegyesből lőtt góljával megszerezték a vezetést. „Vége is lehet”, „Fújd le” – hallatszott a lelátóról, hiszen a vasi szurkolók – érthető módon – már ekkor véget vetettek volna a meccsnek. Ám még messze nem volt vége, sőt, csak ekkor kezdődött a java.

A vendégek kiegyenlítettek, de a következő támadásból újból a hazaiaknál volt az előny. Majd Doktorics góljával már kettővel ment a Haladás. Huszonöt perc alatt tehát négy gól – és még mindig nem volt vége. A vasiak előtt több helyzet adódott, ám gólt a vendégek szereztek. De a mislenyi találatra újból érkezett a hazai válasz (4–2). A szünet előtt jött az újabb hazai gól, így 5–2-es állásnál tértek pihenőre a csapatok.

A második félidő is vasi találattal indult, így már 6-2-re vezettek a zöld-fehérek. „Százat nekik!” – hallatszott a kosaras hasonlat a nézőtérről. Továbbra is jó iramú volt a meccs, a Haladás nem állt le, a Kozármisleny pedig próbált még faragni a hátrányon. A baranyaiak erőfeszítése sikerrel járt, mert előbb Bartha, majd az rendes játékidő lejárt előtt nem sokkal a csereként beállt Szabó Dominik is betalált, így végül 6–4-es győzelemmel búcsúzott el hazai közönségétől a Haladás - tudósít az nso.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Haladás