Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Halálos lakástűz Győr-Moson-Sopron megyében

Osliban gyulladt ki a Fő utca egyik családi háza.

Csütörtökön délután negyed négy után riasztották a tűzoltókat a Győr-Moson-Sopron megyei Osli településre, ahol kigyulladt a Fő utca egyik családi háza. A helyi önkéntes tűzoltók mellett Csornáról és Kapuvárról érkeztek hivatásos egységek négy technikai eszközzel. A százhetven négyzetméteres épület egyik helyisége égett, az oltás során egy embert találtak a tűzoltók, akinek az életén a gyors beavatkozás ellenére sem lehetett már segíteni - írja Facebook-bejegyzésében a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága.

A katasztrófavédelem a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálja.

A ház lakóján már nem tudtak segíteni.
BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos Facebook-oldala

Azokban az otthonokban, ahol van füstérzékelő, nem keletkezik nagyobb tűz, és sérülés vagy tragédia sem történik - figyelmeztet a hatóság.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló