Halmosi most tényleg aláírt

Tegnapi cikkünk óta felgyorsultak az események. Az Angliából hazatérő focista a Városházán aláírta megállapodását a Szombathelyi Haladással.

Tegnap írta meg a Nyugat.hu, hogy noha korábban a nyilvánosságnak szánt szerződését aláírta Halmosi Péter, az „igazit”, melynek szignálása után léphet csak pályára zöld-fehér színekben, még nem.

A hírt a focista menedzsere megerősítette, hozzátéve, hogy a maguk részéről minden papírt elláttak kézjegyükkel, igaz Deéry Attila ügyvezető is azt mondta, hogy az elé kerülő valamennyi szerződést aláírta.

A dolgok azonban mára tisztázódtak. A Nyugat.hu úgy értesült, Halmosi Péter a klub teljes vezérkarának jelenlétében aláírta szerződését.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Nincs lepapírozva Halmosi szerződése?

A zuhanyhíradó szerint bár Halmosi Péter január óta edz a Szombathelyi Haladással, nincs aláírt szerződése a csapattal. A több fórumon is megjelent hírnek próbáltunk utánajárni.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport