Leadta a hamis vezetői engedélyét az eltiltás után egy vasi férfi

A férfinek soha nem volt vezetői engedélye, de vezetni szeretett, így vett magának egy hamisítványt. Nem is bukott le vele, amíg le nem adta a kreálmányt egy kormányhivatalban.

A Szombathelyi Járási Ügyészség közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint – mivel soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel – 2021. szeptemberében 400 ezer forintért ismeretlen személyeket bízott meg azzal, hogy hamis vezetői engedélyt készítsenek neki.

A vádlott a hamis okmányt miután szabálysértési eljárásban a közúti járművezetéstől eltiltották egy vidéki kormányhivatalban leadta.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Az alábbi képen egy hamis vezetői engedély látható, amit egy korábbi esetnél foglaltak le a rendőrök.

Hamisított vezetői engedély Fotó: ORFK
TM/Nyugat.hu

A következő képen már egy eredeti vezetői engedély látható, az összehasonlítás kedvéért.

Eredeti vezetői engedély Fotó: ORFK
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló