Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Harci helikopterek röpködnek majd a fejünk fölött

Nemzetközi helikopterharcászati gyakorlatot tartanak október 2. és 20. között a Magyar Honvédség pápai bázisrepülőterén.

Az Európai Védelmi Ügynökség által szervezett gyakorlaton hazai és külföldi helikopterek speciális feladatokat fognak végrehajtani alacsony magasságban, lakott területek közelében - írja a veol.hu .

A repülések Veszprém vármegyét és Somogy vármegye északi részét érintik, kiemelten Pápa város, a volt Kenyeri repülőtér és a Siófok-Kiliti repülőtér térségét, valamint az MH Böszörményi Géza Csapatgyakorlótér Parancsnokság gyakorló- és lőtereit.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos