Nem adott elsőbbséget, kisteherautó elé került a Fiat

Nem vette észre az elsőbbségadás kötelező táblát egy Fiat vezetője és áthajtott a forgalmas Semmelweis utcán. Az érkező kisteherautó sofőrjén múlt, hogy nem történt nagyobb baj.

A Bocskai körúton tartott a Nádasdy út irányába egy Fiat személygépkocsi pénteken délelőtt, 10 óra után. Az autót vezető 59 éves hölgy figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező táblát és információink szerint fékezés nélkül hajtott be a kereszteződésbe. A Semmelweis úton a vasútállomás irányába tartó kisteherautó vezetője már nem sokat tehetett, de az a kevés is elég volt ahhoz, hogy ne történjen nagyobb baj.

Nem adott elsőbbséget a Fiat, három kocsi sérült Szombathelyen
Nem adott elsőbbséget a Fiat, három kocsi sérült Szombathelyen
Tánczos Mihály

Az állomás felé tartottam, amikor balról kivágott a Fiat. Csak egy irányba tudtam menekülni, jobbra húztam a kormányt, de arra is vigyázni kellett, hogy ne ugorjak fel a járdára. Sajnos egy kereszteződésben várakozó Suzuki elejét is összetörtem közben. A Fiat a kerekemnek csapódott

- magyarázta a nyugat.hu-nak a kisteherautó vétlen sofőrje, aki a jobbra kormányzással elkerülte azt, hogy a kocsija elején lévő csörlő felnyársalja a kisautót, aminek anyósülésén egy 80 év körüli néni ült.

Nem adott elsőbbséget a Fiat, három kocsi sérült Szombathelyen
Nem adott elsőbbséget a Fiat, három kocsi sérült Szombathelyen
Tánczos Mihály

A Fiat két utasát a mentők kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Nem állt meg a STOP táblánál - BMW borította fel a Suzukit

A Suzuki sofőrje fékezés nélkül hajtott át a kereszteződésen. Egy BMW-vel ütközött, amitől felborult az autó és egy bababolt falának csapódott.

Előző kocsinak hajtott a Golf - Két súlyos sérült Gasztonynál

Megállt a STOP táblánál, de nem vette észre a jobbról érkező, előzésben lévő Suzukit egy Golf vezetője a 8-as főúton. A Suzuki árokba csapódott, két utasa súlyosan megsérült.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra