Rendőrök előtt törtek az autók a 88-as főúton

Három baleset történt rövid időn belül a 88-as főút egy rövid szakaszán. A két utolsó baleset már a rendőrök szeme előtt. Ketten megsérültek, egy tartálykocsi felborult.

Egy vasúti átkelő előtt fékező autóba szaladt bele a mögötte haladó a 88-as főúton, majd egy harmadik autó is nekik koccant. A rendőrök megkezdték a helyszínelést, amikor kb. 300 méterre egy tartályautó tűnt fel az ún. váti domb tetején. A sofőr későn észlelte, hogy feltorlódott autók állnak előtte.

Három baleset sorozatban a 88-as főúton
Három baleset sorozatban a 88-as főúton
Tánczos Mihály

-

Félrehúztam a kormányt a szemközti sávba és fékeztem, de megcsúszott a járművem és az útról letérve felborult. Üres volt a tartály, ha terhelve lett volna, akkor talán ez a baleset sem történik meg

- mondta el a nyugat.hu-nak a bekötött fejű sofőr. A rendőrök a felboruló tartálykocsit látva azonnal áthajtottak a súlyosabbnak tűnő balesethez. Amikor kiszálltak az autójukból érkezett egy német rendszámú BMW, ami hatalmas csattanással ütközött neki egy teherautónak, ami a baleset miatt állt meg az úton.

Három baleset sorozatban a 88-as főúton
A német rendszámú kocsi sofőrje is későn vette észre az előtte álló teherautót
Tánczos Mihály

A balesetsorozatban ketten sérültek meg, a mentők egy embert szállítottak kórházba, a tartályautó sofőrjének fejsebeit a helyszínen ellátták. A helyszínelés idején teljes útzár volt érvényben. A forgalmat már a 86-os út kereszteződésénél elterelték a rendőrök.

Három baleset sorozatban a 88-as főúton
Három baleset sorozatban a 88-as főúton
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Két súlyos sérült, két totálkáros autó Sárvárnál (Frissítve)

Két súlyos és egy könnyű sérültje van annak a balesetnek, ami pénteken este történt a sárvári elkerülőn, a "szokott helyen". Videóval.

Meghalt a vétlen sofőr - Nem használta az övét (Videóval)

Áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy szabályosan haladó Peugeot-val egy Skoda a sárvári elkerülőn. Egy gyermekeket szállító sárvári férfi halt meg.

Aszfaltszállítóval ütközött a Daewoo – Nem kizárt a szándékosság (Videóval)

Negyven tonnás aszfaltszállító teherautóval ütközött egy Daewoo Nexia vasárnap délelőtt a 88-as út porpáci elágazójánál. A személyautót vezető szombathelyi sofőr életveszélyesen megsérült. A teherautó pilótája elmondja, mit látott.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló