Három kisgyermek életveszélyesen megsérült egy franciaországi késes támadásban

Egy játszótéren támadta meg őket egy férfi.

Három gyermek életveszélyes állapotban van egy késes támadás után a délkelet-franciaországi Annecyben – írja a Sky News.

Összesen négy gyermek és egy felnőtt sérült meg – közölték a rendőrök.

A sérült kicsik mindannyian három év körüliek.

Gerald Darmanin belügyminiszter elmondta, hogy egy gyanúsított férfit letartóztattak „a rendőrség gyors beavatkozásának köszönhetően”.

Antoine Armand helyi politikus a Twitteren azt írta, hogy a gyerekeket egy játszótéren támadták meg, a támadást „förtelmesnek” nevezte.

A támadó egy szíriai menedékkérő volt – írja egy televíziós csatorna értesüléseire hivatkozva a Sky News.

Francois Astorg, Annecy polgármestere közölte, hogy a helyszínen van, és ebédidőben beszédet mond, egyben arra kérte az embereket, hogy kerüljék el a város Paquier negyedét. Párizsban a politikusok megszakítottak egy vitát, hogy egy perces néma csenddel emlékezzenek az áldozatokra.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló