Három körözött férfit is elfogtak tegnap a rendőrök Vas megyében

A Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

A járőrök 2022. január 4-én, Szombathelyen, valamint Bükön igazoltattak három férfit - közölte szerda reggel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. Az intézkedések során megállapították, hogy két személlyel szemben a Szombathelyi Rendőrkapitányság – pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése és több bűncselekmény elkövetése miatt – körözést rendelt el. A harmadik férfival szemben a Soproni Rendőrkapitányság és a Szombathelyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is elfogatóparancsot bocsátott ki.

A rendőrök mindhárom személyt elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló