Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Rendőrök utasítására hagyta a kerékpárúton az autót, lehet, hogy ezért most megbüntetik

A rendszám nélküli Skoda három napon keresztül rostokolt egy szombathelyi forgalmas körút szélén, kerékpársávon.

Korábban írtunk arról a Skodáról Három napig állt kerékpársávon a rendszám nélküli Skoda Szombathelyen February 10. 21:11 , ami három napig állt rendszám nélkül az egyik szombathelyi kerékpárúton. Jelentkezett a tulaj, aki a részletek ismertetése nélkül elmondta, hogy egy rendőri intézkedés után maradt az úttesten a gépjármű. Mint mondta, a rendőrök megtiltották a sofőrnek, hogy az autóval lejárjanak az úttestről, vagy letolják onnan azt.

Rendszám nélküli Skoda áll a kerékpársávon 2021.02.09-én
TM/Nyugat.hu

Megkerestük a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot is. A válaszból kiderül, hogy a sofőrnek kellett volna gondoskodnia a jármű elszállításáról.

"A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek a megkeresésben szereplő helyszínen. A járőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a jármű vezetője nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, ezért a továbbiakban nem vehet részt járművével a közúti forgalomban. Megállapították továbbá, hogy a sofőr által vezetett gépkocsit a forgalomból ideiglenesen kivonták" - írta a rendőrség.

Rendszám nélküli Skoda áll a kerékpársávon 2021.02.09-én
TM/Nyugat.hu

A sofőrrel szemben a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivője, hozzátéve, ha a kocsi balesetveszélyes helyen áll, akkor a gépkocsivezető elszállíthatja azt. Ha nem teszi, új eljárás indulhat ellene.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra