Három napra teljesen lezárják a szombathelyi Paragvári utcát

Zajlik a felújítás.

A kivitelező tájékoztatása szerint az aszfaltozási munkák miatt a Paragvári utca a Bartók Béla krt. és a Deák Ferenc utca közötti szakasza augusztus 29. reggeltől augusztus 31. estig (3 nap) teljes szélességben lezárásra kerül a Paragvári-Bartók csomóponttal és a Paragvári-Deák csomóponttal együtt - közölte szerda este Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala.

Az időszakos és részleges lezárás érinti a Blaguss Agora Hungary helyijáratos buszait is (2A, 2C, 12, 21, 22, 25, 29A, 29C), mely megállóhely-kimaradásokkal és menetidő-növekedéssel jár. A szolgáltató erről részletesen tájékoztatja az utasokat a Facebook-oldalukon és a megállókban is.

A Paragvári utca felújítása kapcsán a Paragvári Utcai Általános Iskola működésének segítése érdekében az elsős szülők számára a város ingyenes parkolási lehetőséget biztosít az ún. „APEH-parkolóban”, a 6131/2 hrsz. alatti területen szeptember 1-jén, a közterület-felügyelet közreműködésével, az érintett parkolók zárásával reggel 7 és 10 óra között, illetve ugyancsak szeptember 1-jén az iskola az alsós szülők számára parkolási lehetőséget biztosít az iskola sportpályáján.

A biztonságos közlekedés megkönnyítése érdekében rendőri forgalomirányításra kell számítani szeptember 1. és szeptember 30. között az alábbi helyszíneken:

 • Szent Imre herceg utca – Szófia utca kereszteződése (Blöff Clubnál)
 • Sugár utca – Horváth Boldizsár körút kereszteződése
 • Március 15. tér (Markusovszky utca – Deák Ferenc utca kereszteződése)
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Csak Szombathely