Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Három szombathelyi bevásárlóközpont órákra bontott forgalma is felkerült az internetre

A járvány és az ünnepi bevásárlások miatt hasznos információ lehet.

Habár a járványügyi szakemberek szerint az üzletek biztonságosabbak, mint az éttermek vagy a kávézók, bizonyára önt is néha elfogják a kétségek, amikor egy boltban egy hosszú sor végén áll, vagy látja a tömeget a nagyobb bevásárlóközpontba.

Ezen valószínűleg nem tudunk segíteni, de hasznos lehet az a magáncégek által kifejlesztett forgalomfigyelő oldal , amelyen immár nemcsak a fővárosi, hanem a vidéki bevásárlóközpontok adatai is felkerültek.

A naponta frissülő, ingyenesen hozzáférhető táblázatok színezése megmutatja, hogy a hét egyes napjain és óráiban mennyire nagy, vagy éppen alacsony az adott hely forgalma.

A Park Center (Körmendi út) forgalma
Locsight.hu

A honlap segítségével így bárki megtervezheti vásárlása időpontját, elkerülve a legzsúfoltabb órákat, mérsékelve a fertőzés kockázatát.

A rendszer három nagy szombathelyi bevásárlóközpont adatait közli.

A szombathelyi Interspar forgalma
Locsight.hu

Kiderül például, hogy míg az Intersparban a szombat és a vasárnap számít a legzsúfoltabb napnak, addig a Park Centerben a péntek kora délután, a Tescóban a szombat 14 óra a legzűrösebb időpont.

A Zanati úti Tesco forgalma forgalma
Locsight.hu

A táblázatokból kiderül az is, hogy mikor vannak kevesen a fent említett kereskedelmi egységekben.

A táblázatok eltérnek ugyan, de a trendek elég jól kirajzolódnak, így azoknak is hasznos lehet, akik máshol készülnek beszerezni az ünnephez szükséges ajándékokat, élelmiszereket stb.

A táblázatok a december 17-én közölt adatokat tükrözik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság