Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Három szombathelyi sportegyesület összefogása Noelért

A Falco KC, a Haladás VSE és a Király SE csatlakozott a Noel gyógyulásáért indított akcióhoz.

A közös akció Noelért, egy Vas megyei kisfiúért indult, aki az SMA II. betegségben szenved, ami egy ritka, genetikai úton öröklődő betegség. A gyógyuláshoz egy speciális génterápia szükséges, melyet a kisfiúnak kétéves koráig kell megkapnia ahhoz, hogy teljesen felépülhessen. A terápia 730 millió forintba kerül, és Magyarországon jelenleg nem tartozik az államilag támogatott kezelések közé.

Noel érdekében rengetegen mozdultak meg, magánszemélyek, civil szervezetek, cégek - és immár sportegyesületek, szurkolói csoportok is támogatják a gyűjtést.

Összefogás Noelért
falcokc.com

A Dogs Elit, a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának egyik legrégebbi szervezett drukker csoportosulása, és az Ultras Savaria Basketball (USB), a Falco KC szurkolói csoportja 100-100 ezer forintot ajánlott fel Noelnek.

Őze Balázs (Dogs Elite) és Mondl Szilárd (USB) felkérésére a kezdeményezéshez első szóra csatlakozott csapatunk, valamint a Haladás VSE futsal-szakosztálya és Király Gábor sportegyesülete, a Király SE is.

Az egyesületek válogatott sportolóik által aláírt mezeket ajánlottak fel, amelyekre bárki nyilvánosan licitálhat majd, aki szeretne segíteni Noelnek.

Összefogás Noelért
falcokc.com

Csapatunk Váradi Benedek és Perl Zoltán aláírt dresszét bocsájtja aukcióra, a futsalosoktól a nemzeti tizenegy csapatkapitánya, Dróth Zoltán szignózott mezére lehet licitálni, míg a Király SE-től a 108 fellépésével válogatottsági rekorder Király Gábor, valamint a 35-szörös válogatott Halmosi Péter írta alá az egyesület sárga mezét, abban a reményben, hogy minél magasabb összegért kel majd el a nyilvános árverésen.

A mezekre egy, a Noel gyógyulásáért létrejött nyilvános csoportban lehet majd licitálni, itt : 2021.02.08-15. között. A dresszek kikiáltási ára egyenként 30.000 forintról indul. Az akcióban résztvevő három szombathelyi egyesület és két szervezett szurkolói csoport őszintén hiszi, hogy a Noel gyógyulásáért indított kezdeményezés eléri célját, és sok-sok felajánlásból végül összegyűlik a speciális génterápia megkezdéséhez szükséges összeg. Egyúttal arra hívja fel a figyelmet, hogy aki teheti, lehetőségeihez képest segítse Noel ügyét.

Akár a nyilvános licit során, akár más eszközökkel. - írja a falcokc.com .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra