Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Háromszáz motoros búcsúztatta az évet Szombathelyen

A motorosok tettek egy nagy kört a városban, majd a Végállomás Klubnál teáztak egyet.

Tizedik alkalommal bőgtek fel a motorok Szilveszter délutánján Szombathelyen. Ezúttal kettő híján 300 motor és ennél jóval több motoros búcsúzott az évtől a városi tiszteletkörrel.

Több száz motoros vett részt a Szilveszteri Guruláson, Szombathelyen
Több száz motoros vett részt a Szilveszteri Guruláson, Szombathelyen
Tánczos Mihály

A X. Szilveszteri Gurulásra tavaszias időben, 10 fokban és napsütésben került sor. Ennek is köszönhető, hogy 298 motor érkezett az OMV benzinkúthoz, ahonnan a felvonulás indult.

A motorosok tettek egy nagy kört a városban, majd a Végállomás Klubnál teáztak egyet. A látványos felvonulást az idén is a Szombathelyi Motorosok Közhasznú Egyesülete szervezte, akik rendszeresen jelentkeznek baleset-megelőzési programokkal, képzésekkel a motorosok részére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra