Hat és félmillió euróból fejlesztettek egy burgenlandi termált

Új faházakat és bungalókat építettek, meg egy 5D vízi élménymozit és műkorcsolyapályát is.

A Sonnentherme Lutzmannsburg, azaz a locsmándi termál- és élményfürdő idén 6,5 millió eurós fejlesztést hajtott végre turisztikai attrakcióinak bővítéseként.

A térség egyik turisztikai motorja a termál- és élményfürdő, melyből a szomszédos Győr-Moson-Sopron megyei települések is profitálnak. Most a fürdő közvetlen szomszédságában 22 faházat és bungalót is felépítettek, hálószobával és konyhával. Emellett egy 5D vízi élménymozi is megvalósult, valamint egy olyan műkorcsolyapálya, melyhez áram, víz, vagy vegyi anyagok sem kellenek.

Sonnentherme Lutzmannsburg

Werner Cerutti ügyvezető igazgató az ORF Burgenland beszámolója szerint elmondta: „A faházak minden bizonnyal főként az ünnepi időszakban lesznek használatban – a téli szezon kivételével. De most már láthatjuk, hogy a téli szezon is jól működik. Elővigyázatosságból a faházakat is úgy szerelték fel, hogy -15 fokig bármikor gond nélkül üzemeltethetőek legyenek. Szilveszterre egyébként nagyon jól állnak a foglalások, tele vagyunk.”

Műkorcsolyapálya Locsmándon
Sonnentherme Lutzmannsburg

(ORF Burgenland)

A cikk laptársunknál, az Enyugaton jelent meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet