Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hatalmas volt szombat délelőtt a tolongás a szombathelyi üzletekben

Dugó, tolongás, bosszankodás.

Acél idegekre volt szüksége annak, aki ma még be akart szerezni ezt-azt az ünnepi asztalra. Szombathely összes bevásárlóközpontja és élelmiszerboltja csordultig telt vásárlóval.

Tettünk egy gyors kört a Metro környékén. Rövid videónkon látni, hogy hosszasan kellett várnia annak, aki tovább akart haladni a körforgalomban.

Egy csöppet csúcsra van járatva a nagyszombati bevásárlás #nagyszombat #nyugathu #helsinkiazmarnyugat #bevasarlas #hungergames

16 Likes, 2 Comments - Nyugat.hu (@nyugat.hu) on Instagram: "Egy csöppet csúcsra van járatva a nagyszombati bevásárlás #nagyszombat #nyugathu..."

Tele volt a Szombathely Center parkolója is.

Dugó Szombathelyen
Farkas Bazsi

Olvasónktól tudjuk, hogy nem csak itt, de a Körmendi úton is dugó volt. A sor a plaza előtti körforgalomtól szinte végig állt az Interspar kereszteződéséig.

Az utolsó nagy roham valószínű annak köszönhető, hogy tegnap zárva voltak a boltok. A kormány tavaly döntött úgy a KDNP javaslatára, hogy Nagypénteken munkaszüneti nappá nyilvánítja. Egy vásárlói nagy roham már csütörtökön volt, akkor a Zanati út állt be Teljesen beállt a Zanati út Szombathelyen 2018. March 29. 15:48 délutánra.

Bonyhádi Zoltán

Olvasónk fotózta ezt a két képet tegnap. Pénteken Szombathely kihalt volt, a szomszédos Unterwartban azonban tele voltak a parkolók.

Dugó Szombathelyen
nyugat.hu olvasó

A magyarországi üzletek többsége kedden reggel nyit ki újra.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra