Havasi Bertalan: hírlapi kacsa az Orbán Viktorral és Balog Zoltánnal kapcsolatos baloldali híresztelés

A 444.hu ugyanis két egymástól független kormányzati forrásból is úgy értesült, hogy Orbán Viktor miniszterelnök azt várja Balogtól, hogy ő is vállalja a felelősséget a kegyelmi ügyben.

Ostobaságnak, hírlapi kacsának nevezte közleményében Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke "a baloldali sajtóban megjelent híresztelést Orbán Viktorral és Balog Zoltánnal kapcsolatban".

Mint arról a 444.hu értesülései alapján mi is beszámoltunk, Orbán elvárja Balog Zoltántól is, hogy vállalja a felelősséget kegyelmi ügyben February 12. 19:23 Orbán Viktor miniszterelnök "Balog Zoltánt is felelősnek tartja a kegyelmi ügyben", akinek "a püspöksége is veszélybe kerülhet". A lap azt írta, hogy Balogot régi ismeretség fűzi K. Endréhez, a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyetteséhez, ráadásul ő szervezhette meg a kegyelmi döntés előtt a pedofil bűncselekményben bűnsegédként elítélt K. Endre felesége és Novák Katalin találkozóját. Az exminiszter egyébként ismerhette V. Jánost, a pedofília miatt elítélt igazgatót is, 2016-ban javaslatot tett állami kitüntetésére.

A lap pedig két egymástól független kormányzati forrásból is úgy értesült, hogy Orbán Viktor miniszterelnök most azt várja Balogtól, hogy ő is vállalja a felelősséget az ügyben.

A kormány és a miniszterelnök nem avatkozik bele az egyházak ügyeibe, tiszteletben tartja az autonómiájukat - szögezte le azonban a sajtófőnök.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet