Háztartási napelem-programot indít a DK - ha kormányra kerül

Szóval még egy ideig várni kell rá.

"Továbbra sem kaphatnak uniós pénzt a háztartási napelemek telepítésére a magyar pályázók, mert az Orbán-kormány állami szintű lopásai miatt már két éve nem jut hozzá Magyarország az erre szánt uniós forrásokhoz" - írja a DK energia- és rezsiügyi árnyékminisztere, Varju László lapunkhoz eljuttatott közleményében.

A politikus szerint így "a magyar háztartások és vállalkozások egyenként akár több tízmillió forintos veszteségeket szenvednek el, mert belevágtak a napelem-telepítésbe."

Közleményében megjegyezte, az Árnyékkormány "a kormányváltás után hazahozza az uniós pénzeket, amiből nagyszabású háztartási napelem-programot indítunk".

"Az uniós pénzből olcsó háztartási napelemeket és megfizethető rezsit teremtünk, mert a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk" - zárta sorait.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet