Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Héj, te piszok! Ott egy kutyapiszok!

Frappáns üzenetet találtunk Szombathelyen.

Sajnos a nemtörődöm kutya-gazdik és a város lakói között elég gyakoriak az összetűzések. Hiába tartja a mondás, hogy szerencsét hoz, mégse örül az ember annak, ha a séta közben belelép egy rostos étkezésben részesített eb kiadós piszkába.

Végképp elkeserítő, ha az ember gyermeke az amúgy szép zöld gyepen a ház előtt, rosszabb esetben a játszótéren játék közben tapasztalja meg a felnőttek lustaságát.

Jogos!
Mészáros D. Zsolt

Mivel sokszor nehéz tetten érni a hanyag gazdit, ezért ki-ki a maga módján, néha nyersen, néha humorosan tálalt iróniában igyekszik felhívni a figyelmet a problémára.

Legalább a lakókörnyezetünket tiszteljük meg
Mészáros D. Zsolt

Reméljük, hogy a Szelestey László utcában, az egyik lakóépület ablakára kiragasztott kis üzenet is célba ért. Az eset sajnos nem egyedi, és úgy látszik a küzdelem a kutyaszarral talán sosem ér véget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor

Tovább az oldalra