Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Helyi lakosok kapták el a gyilkos szervkereskedőket

20 nő meggyilkolását ismerték be.

A gyilkos szervkereskedők valószínűleg pszichiátria esetek, de tökéletesen bonyolították le üzleteiket. Elraboltak nőket, akiket a férfi megerőszakolt, majd együtt meggyilkolták az áldozatokat és a szerveiket eladták. Volt olyan anya, akit a kislányával együtt raboltak el. Az anya a többi nő sorsára jutott, a kétéves kislányt viszont eladták egy gyermektelen házaspárnak. Most a vevőket is letartóztatták Mexikóban – írja az El Universal .

Valószínű, hogy a páros nem csak húsz nőt gyilkolt meg, hanem sokkal többet. Házukban rengeteg emberi testrészt találtak és hatalmas hordókat, melyekben emberi vér volt. Mexikóban minden nap hét nőt gyilkolnak meg és a szám egyre növekszik – állapítja meg az ENSZ jelentése.

Anyám gyerek- és ifjú koromban nőnek öltöztetett. Emiatt a srácok állandóan gúnyolódtak rajtam. Örökre meggyűlöltem ezért a szebbik nemet

– vallotta a férfi a rendőrségen.

A nő gyengeelméjűnek született, látomásai voltak. Mindketten rendszeres kábítószer-fogyasztók, de részletesen megtervezték az akciókat. Fiatal nőket szemeltek ki, akiknek a szervei kelendőek lehetnek a piacon.

Mexikóban nagy üzlet a szervkereskedelem, mert a szomszédos USA-ban méregdrágán lehet értékesíteni a veséket vagy más emberi testrészeket. A rendőrök előtt még nem világos, hogy a pár kizárólag saját számlájára gyilkolta-e a nőket és árulta a szerveiket, vagy kapcsolatban állhatott a helyi maffiával, amely egyebek között a szervkereskedelmet is irányítja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra