Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hemzsegett a kék zsákoktól és kesztyűktől Szombathely csütörtök délután – Ilyen volt a városi nagytakarítás

Mutatjuk, milyen lelkesen tisztították meg a város szemetes részeit.

Egy héttel ezelőtt tartott sajtótájékoztatót Jövő csütörtökön nagy szemétszedés lesz Szombathely-szerte June 02. 12:03 a városvezetés a „Vigyázzunk együtt Szombathelyre!” nevezetű köztisztasági program folytatásáról és annak részleteiről. A szemléletformálás jegyében pedig szerveztek például egy városi nagytakarítást is most csütörtökre, ahova hívták azokat a szombathelyieket is, akik tisztább környezetre vágynak és ennek érdekében nem restek kesztyűt, zsákot ragadni.

össznépi szemétszedés Szombathelyen
Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt

Az össznépi szemétszedésbe a polgármester, az alpolgármesterek és a képviselők mellett egy rakás hivatali és önkormányzati dolgozó, valamint helyi cégek, szervezetek és más társaságok is beszálltak. Többen voltak például a múzeumtól, a Weöres Sándor Színháztól, a szimfonikusoktól, a Mesebolt Bábszínháztól, a Berzsenyi könyvtártól és a Falcótól is.

össznépi szemétszedés Szombathelyen
Csonka Szilvia és Tóth András.
Mészáros D. Zsolt

Fotósunk pedig kamerát ragadott és megörökítette néhány helyszínen a lelkes szombathelyi szemétszedőket. Az Ady téri parknál például Tóth Andrással és Csonka Szilviával találkoztunk a WSSZ-től, akiknek javarészt a cigicsikkekkel gyűlt meg a bajuk. Ebből pedig logikusan az következik, hogy itt bizony elkélne jó néhány csikktartó.

össznépi szemétszedés Szombathelyen
Csikkek, csikkek mindenhol
Mészáros D. Zsolt

Az oladi lakótelep környékén már egy nagyobb csapattal találkoztunk, itt szorgoskodtak ugyanis többek között a Távhő és a városfejlesztés munkatársai is.

össznépi szemétszedés Szombathelyen
Mészáros D. Zsolt

A Váci utcánál lévő kiserdőt pedig a falcósok vették be, akik egyáltalán nem bánták a piszkos munkát, nagy mosollyal az arcukon szedték a szemetet.

Mészáros D. Zsolt
Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra