Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hende Csaba tegnap este Mága Zoltánnal tolta a Fidesz bigáját

Kiderült, hogy egy államilag támogatott jótékonysági koncert alatt milyen jól lehet politizálni.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedd este jótékonysági koncertet adott a Szombathelyi Evangélikus templomban Mága Zoltán hegedűművész. Mivel október elsején nem csak a zene, hanem az idősek világnapját is ünnepeljük, Mága és zenésztársai a szombathelyi idősek klubjának és a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központnak gyűjtöttek.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A koncertet Gregersen-Labossa György evangélikus lelkész konferálta fel, szólásra szólítva Hende Csabát, városunk országgyűlési képviselőjét. Hende köszöntötte a részvevőket, majd elmondta, hogy mire számíthatunk az est további részében, többször is tisztelegve az idősek előtt.

Hende Csaba igazán élvezte.
Mága Zoltán facebook oldala

Majd igazi showman módjára az idősekről a fiatalokra váltott.

Van közöttünk egy fiatal ember, aki a tavalyi esztendőben, Magyarországon az Év Fiatal Vezetője lett. Ennek választották meg. Itt van körünkben Dr. Balázsy Péter!

Bejelentését taps kísérte, majd a koncertre látogatók megtudhatták, hogy van olyan, akinek 60 év is kevés ahhoz, hogy olyan életutat járjon be, mint Balázsy.

Hende a múlt hétfőhöz képest Hétfőn az MMIK-ban sok minden kiderült, például hogy tud még mozgósítani a szombathelyi Fidesz 2019. September 24. 00:12 sokkal szolidabb show-t nyomott. Meg sem említette, hogy Balázsy polgármester-jelölt, ahogy Puskás Tivadar polgármester bemutatása után Kecskés Lászlót is csak mint a Markusovszky Kórház kiválóságát említette, nem a 11. számú választókerület képviselő-jelöltjét, és Sátory Károlynak is csak a jó tulajdonságairól beszélt, nem arról, hogy ő meg a szomszédos, 10. számú választókerület képviselőjelöltje. Végül megtudhattuk azt is, hogy régi barátságot ápol Mágával, ugyanis úgy tíz éve ő szervezte a zenész születésnapját.

Mága Zoltán facebook oldala

Azon pedig végképp nem csodálkoztunk, hogy első dal után Mága Zoltán megköszönte a kormány támogatását. Hiszen a 24.hu értesülése szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma 350 millió forinttal támogatta ezt a templomi jótékonysági koncertsorozatot. Mága valószínűleg sok vonót elkoptat a turné alatt, ugyanis összesen 34 településen lép fel az önkormányzati választásokig. Szeptember 12-étől egy hónapon keresztül járja az országot, egyedül október 5-én nincs előadása. A koncertek forgatókönyve valószínűleg mindenhol így áll össze, csak a fideszes politikusok változnak a helyi igényeknek megfelelően.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés