Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Hende Csaba bepanaszolta Czeglédy Csabát a hatóságnál

Czeglédy szerint azért, mert leírta az országgyűlési képviselő telefonszámát.

Eljárást indított a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH) Czeglédy Csaba ellen Hende Csaba országgyűlési képviselő – írja az önkormányzati képviselő Facebook-oldalán .

Czeglédy szerint mindez azért történt, mert egy júliusi posztjában le merte írni az országgyűlési képviselő „szerinte nem nyilvános”, Czeglédy szerint viszont „közérdekből nyilvános” mobilszámát.

A képviselő szerint megmosolyogtató, hogy Hendének az a legnagyobb problémája, hogy a politikusként használt mobilszámát megismerhették a választók, majd ezután „hisztizve rohan a hatósághoz”.

A NAIH pedig – Czeglédy szerint – „Hende megmentésére sietett”, és az ideiglenes intézkedés következményeként elérhetetlenné kellett tenni a posztot, amely az eljárás végéig biztosan nem lesz hozzáférhető senki számára.

A politikus szerint egyébként az említett ügy előzménye az volt, hogy Hende Csaba nehezményezte, hogy egy, még júliusban Nemény András polgármester által megtartott sajtótájékoztató előtt nem hívta fel őt, épp ezért gondolta, hogy ő leírja a Hende telefonszámát a szombathelyiek számára.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet