Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hende Csaba árulásról, mekkelekekről, elvett pénzekről beszélt a mentők toborzónapjára érkezett gyerekeknek

A mellette álló fideszesek lelkesen bólogattak közben.

Szombaton toborzónapot tartottak a mentők Szombathelyen, az eseményről mi is beszámoltunk Toborzónapot tartottak a mentők Szombathelyen 2019. June 09. 11:25 , lényege elvileg az lett volna, hogy a mentők bemutatják munkájukat, autóikat, felszerelésüket, tájékoztatást adjanak arról, mit is jelent a mentős szolgálat, és mit kell tennie annak, aki közéjük szeretne tartozni.

Többségében fiatalok és gyerekek vettek részt a programon, ami színesnek és tartalmasnak ígérkezett, a Zaporozsec együttes koncertjével tarkítva. Kevesen tudják, de a zenekar egyik tagja, Balaton Gergely gitáros

civilben

mentősként dolgozik.)

Hende Csaba beszédet mond a mentők toborzónapján
Tánczos Mihály

A megnyitón, persze voltak a megkerülhetetlen politikus köszöntők, köztük Hende Csaba országgyűlési képviselő is felszólalt. Aki minden alkalmat megragad, hogy az ellenzéket szidja, ezt tette itt, hiszen Szombathelyen különben is helyzet van, a Fideszen kívüli képviselők egy fős többségben vannak a közgyűlésben, és éltek is ezzel a lehetőséggel.

Hende Csaba pedig azzal, hogy közönség előtt beszélt. Közel öt percen át az aktuális politikával, az ellenzék szidalmazásával foglalkozott a mentők toborzónapján, a többségben gyerekekből álló érdeklődők előtt.

Voltak erős kijelentései, az ideiglenes többségtől az árulásig, a hozzá nem értő, Mekk Elek-módra dolgozó ellenzéki képviselőkről, arról, hogy veszélybe akarják sodorni a sürgősségi ellátást. Hogy el akarták venni a szombathelyi gyerekek sportolási lehetőségeit, és hogy elvették a pénzt az egyetemtől. Ezekről az ügyekről egyébként itt írtunk részletesen Megnéztük, valóban működésképtelen lesz-e Szombathely, ahogyan a Fidesz állítja 2019. April 03. 08:18 .

A beszéd ezen részéről készített videó:

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra