Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hende Csaba árulásról, mekkelekekről, elvett pénzekről beszélt a mentők toborzónapjára érkezett gyerekeknek

A mellette álló fideszesek lelkesen bólogattak közben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombaton toborzónapot tartottak a mentők Szombathelyen, az eseményről mi is beszámoltunk Toborzónapot tartottak a mentők Szombathelyen 2019. June 09. 11:25 , lényege elvileg az lett volna, hogy a mentők bemutatják munkájukat, autóikat, felszerelésüket, tájékoztatást adjanak arról, mit is jelent a mentős szolgálat, és mit kell tennie annak, aki közéjük szeretne tartozni.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Többségében fiatalok és gyerekek vettek részt a programon, ami színesnek és tartalmasnak ígérkezett, a Zaporozsec együttes koncertjével tarkítva. Kevesen tudják, de a zenekar egyik tagja, Balaton Gergely gitáros

civilben

mentősként dolgozik.)

Hende Csaba beszédet mond a mentők toborzónapján
Tánczos Mihály

A megnyitón, persze voltak a megkerülhetetlen politikus köszöntők, köztük Hende Csaba országgyűlési képviselő is felszólalt. Aki minden alkalmat megragad, hogy az ellenzéket szidja, ezt tette itt, hiszen Szombathelyen különben is helyzet van, a Fideszen kívüli képviselők egy fős többségben vannak a közgyűlésben, és éltek is ezzel a lehetőséggel.

Hende Csaba pedig azzal, hogy közönség előtt beszélt. Közel öt percen át az aktuális politikával, az ellenzék szidalmazásával foglalkozott a mentők toborzónapján, a többségben gyerekekből álló érdeklődők előtt.

Voltak erős kijelentései, az ideiglenes többségtől az árulásig, a hozzá nem értő, Mekk Elek-módra dolgozó ellenzéki képviselőkről, arról, hogy veszélybe akarják sodorni a sürgősségi ellátást. Hogy el akarták venni a szombathelyi gyerekek sportolási lehetőségeit, és hogy elvették a pénzt az egyetemtől. Ezekről az ügyekről egyébként itt írtunk részletesen Megnéztük, valóban működésképtelen lesz-e Szombathely, ahogyan a Fidesz állítja 2019. April 03. 08:18 .

A beszéd ezen részéről készített videó:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés