Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hende Csaba már túl van a folytatásról szóló beszélgetésen Orbán Viktorral

De a megbeszélés eredményére még várni kell. Addig is nézzük a kötelezően kiposztolt fotókat.

A héten eldől, hogy Hende Csaba marad-e a Fidesz szombathelyi választókerületi elnöke - írtuk a hét elején A héten eldől, hogy Hende Csaba marad-e a Fidesz szombathelyi választókerületi elnöke 2020. January 14. 14:27 .

15-20 helyi vezetőt cserélnek le

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke ugyanis nemrég bejelentette, hogy cserék lesznek a párt választókerületi elnökeinek sorában. Decemberben írta a 24.hu , hogy a 106-ból 15-20 választókerületi elnököt cserélhet le Orbán Viktor, az ok az önkormányzati választások Fidesz számára több helyen kellemetlen eredménye.

A hírek szerint elsősorban azok a választókerületi elnökök számíthatnak a leváltásra, ahol ellenzéki többség alakult ki, és hát ilyen Szombathely is, ahol Hende Csaba már ciklusok óta tölti be a választókerületi elnöki posztot. A Fideszben a választókerületi elnökök indulnak országgyűlési képviselőjelöltként a következő választáson, így ennek a posztnak külön jelentősége van, azon túl, hogy a választókerületi elnök irányítja a területén a párt politikai munkáját.

A 444.hu összeállításában felsorolja a billegő választókerületi elnököket, a felsorolásban ott van Hende Csaba is.

Hende Csaba már túl van a kötelezőn

Orbán Viktor most egyenként fogadja a 106 választókerületi elnököt a budai várban, és valószínű, hogy a beszélgetések befejezése után hozza meg a döntéseket.

Hende Csaba már túl van a beszélgetésen, erről posztolt a Facebookon is.

Az, hogy a közös fotót kiposztolta a Facebookon, kötelező elemnek számít. Már az országgyűlési választások előtt is így tettek a képviselőjelöltek, és azok a választókerületi elnökök, akik tál vannak a nagy beszélgetésen, most így ig tettek.

A Békés megyei választókerületi elnökök például már kiposztolták a közös képeket, így tett Herczeg Tamás, 1, választókerület:

Dankó Béla, 2. választókerület:

Kovács József 3. választókerület:

Az elbeszélgetések tehát folynak, remélhetőleg egy-két héten belül megtudjuk az eredményeket is, többek között azt, hogy véget ér vagy folytatódik a Hende-korszak Szombathelyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra