Hengerfejtömítés és dugattyú – Furcsa szerelmi vallomások a szombathelyi Csótón

Úgy tűnik, van akinek már túl snassz a sima lakat.

Általában mindig nagy vitatéma a romantikus gesztusnak számító lakatolás. De akár tetszik, akár nem, bizony velünk még van és marad is valószínűleg jó sokáig. A szombathelyi Csónakázótó hídjait sem kímélik a szerelmesek, már nem sokkal az átadás után találtunk lakatokat a Csótó új hídjának drótkorlátján is.

Azóta nem túl meglepő módon igencsak elszaporodtak a lakatok a Csótónál és hiába nem bírja már annyira a híd drótkorlátja a szerelmi terhelést, nem csappan meg a lelkesedés a rózsaszín ködben. Bevalljuk, mi is beálltunk a sorba és nemrég, amikor elértük a Facebookon a 90 ezer lájkot, feldobtunk mi is egyet. A Nyugat.hu túl a 90 ezer lájkon. Köszönjük, hogy így együtt vagyunk Veletek! 2020. December 06. 19:05

Na de nem ám csak sima lakatok kattannak a hidakon, pár ével ezelőtt már mi is rábukkantunk Újabb dugattyút lakatoltak a szombathelyi Csótó hídjára 2017. January 05. 15:14 néhány furcsaságra. Most pedig ismétli magát a szombathelyi lakatolási történelem, ugyanis újabb érdekes szerelmi vallomások szúrtak nekünk szemet a Csótónál.

Hengerfej tömítés és dugattyú a csónakázótavon
Ez bizony egy dugattyú. | Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt

Dugattyúval már találkoztunk, szóval ezen annyira már meg sem lepődtünk, sok boldogságot kívánunk J-nek és M-nek.

J + M ♡ | Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt

Hengerfejtömítéssel viszont még nem találkoztunk, így be kell vallanunk, eléggé meglepődtünk a láttán. De voltak, akik már el is kezdték hasznosítani az új felületet és ráaggattak egy-két kis lakatot is.

Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt

Azt nem tudjuk pontosan, hogy mikor kerültek oda ezek az autóalkatrészek, de az biztos, hogy jól megreformálták ezekkel a szerelmesek a hidat.

Mészáros D. Zsolt

Éljen a szerelem!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely