Herceghalom és Bicske között folytatódnak a győri fővonal felújításának tavaszi utómunkálatai

A következő ütemben május 10-től módosul a menetrend.

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a tavaszi utómunkálatok második ütemében, április végétől május 9-ig Bicske és Szárliget között végeztünk, végzünk karbantartást. A következő, május 10-től május 31-ig tartó fázisban már Herceghalom és Bicske közötti pályára vonulnak át a szakemberek és a munkagépek - írja honlapján a vasúttársaság.

Hasonlóan ez előző két ütemhez többek között vágány- és váltószabályozásokat, ágyazatpótlást, illetve sínfeszültség-feloldást, felsővezeték-karbantartást végzünk.

Az újabb ütemhez igazodva május 10-től újfent módosul a menetrend a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon. Ez érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a vasárnapi győri és szombathelyi InterRégiókat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket; a nemzetközi vonatok közül Dráva és Mura IC-k közlekedése változik. A júniusig tartó karbantartás során 5-10 – esetenként 10-30 – perccel hosszabb eljutási idővel érdemes számolni.

A május 10. és május 31. közötti menetrendmódosítás részleteit itt nézhetik meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos