Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hiába a népszerűség, a veszélyhelyzet után megszűnik az eRecept

De lesz olyan újítás, ami a járvány után is megmarad.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A veszélyhelyzet hivatalos lezárása után 90 nappal valószínűleg megszűnik a lehetőség, hogy online rendeljünk az orvostól gyógyszert, és az is, hogy csupán egy TAJ számmal valamint a személyi igazolványunkkal kiválthassuk az orvosságot – írja egy konferencián elhangzottakra hivatkozva a Weborvos.hu .

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A szakportál arról is ír, hogy a veszélyhelyzetben bevezetett lehetőség, miszerint a gyógyászati segédeszközök egy részét is lehet interneten rendelni, egyelőre megmarad.

A járvány miatt bevezetett alternatívát, az online orvos-beteg találkozást is tovább finanszírozza az állam.

Az eRecept megszüntetését minden bizonnyal sokan sajnálják majd, ugyanis a szolgáltatást érezhetőn nagy népszerűségnek örvendett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés