Hiába tiltották el a vezetéstől, azért volán mögé ült

Most elzárás és újabb eltiltás várhat rá.

A Körmendi Járási Ügyészség járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2022 szeptemberében annak ellenére vezetett gépjárművet, hogy őt a bíróság korábban már jogerős ítéletével eltiltotta a közúti járművek vezetésétől.

A járási ügyészség elzárás és ismételt járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Körmendi Járásbíróság fog dönteni – közölte a Vas Megyei Főügyészség.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek