Hideg van? - Autók kerekeit szúrta ki egy férfi Ferencvárosban, hogy börtönbe kerülhessen

B. Tamás ezután besétált a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra, hogy feladja magát.

Autók kerekeit szúrta ki egy férfi Ferencvárosban, hogy börtönbe kerülhessen – számolt be a nem mindennapi hírről vasárnap a police.hu .

A rendelkezése álló adatok szerint a 42 éves B. Tamás 2022. november 16-án 6 óra körül egy 15 és fél centiméter hosszú késsel négy autó kerekét szúrta ki a ferencvárosi Haller utcában. A férfi később a rendőröknek elmondta, véletlenszerűen választotta ki a négy gépkocsit, amelyeknek „csak egy-egy abroncsát rongálta meg, hogy minél kisebb kellemetlenséget okozzon a tulajdonosnak”, de azért sikerüljön börtönbe kerülnie. A kést magával vitte, amit át is adott a rendőröknek.

A bűncselekmény elkövetése után önként megjelent a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon, ahol feladta magát.

A nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 42 éves férfit, valamint őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. B. Tamás a terhére rótt bűncselekményt elismerte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek