„Hihetetlenül boldogok vagyunk" - Nagy bejelentést tett Pődör Zoltán és Hende Csaba

Velük örül a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia közössége is. Felépül a kézilabda munkacsarnok.

"Hihetetlenül boldogok vagyunk, hiszen a Magyar Kézilabda Szövetség és a magyar kormány hivatalosan jóváhagyta, hogy 3 milliárd 215 millió forint TAO forrásból felépüljön Szombathely kézilabda munkacsarnoka" - írta a Szombathelyi Kézilabdaklub és Akadémia honlapján.

Így nézne ki a csarnok
SZKKA

Pődör Zoltán ügyvezető és Hende Csaba országgyűlési képviselő, tiszteletbeli elnök jelentette be a hírt. Mint írták, így minden akadály elhárult az elől, hogy a kézilabdás közösségnek végre saját otthona legyen.

A bejelentés után még meg is ölelte egymást Hende Csaba és Pődör Zoltán.

SZKKA
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport