Hivatalos: jön a kötelező maszkviselés hétvégén a szombathelyi üzletekben is

Már nem csak a közparkokban vagy a Csónakázótónál kell hétvégén maszkot húzni, hanem az üzletekben is. Az önkormányzat kihirdette a hétvégi korlátozásokat.

A kormány döntése alapján az önkormányzatok e hét szombatjára és vasárnapjára is megkapták azt a jogi lehetőséget, amivel az országosnál is szigorúbb intézkedéseket vezethetnek be.

Ennek értelmében Dr. Nemény András, Szombathely MJV polgármestere - aki korábban már említette ezt a rendelkezést mai podcastünkben Podcast: Nemény András lassan enyhítene a járvány miatti korlátozásokon 2020. April 23. 16:38 - az alábbiakat rendelte el:

Szombathely MJV
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek