Hivatalos: a koronavírus áldozata lett a szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola igazgatója

Czenek Lászlóra emlékezik az iskola.

Kedden reggel lapunk is beszámolt Elhunyt a szombathelyi zeneiskola igazgatója 2021. February 23. 07:45 a tragikus hírről, miszerint elhunyt a szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola igazgatója, Czenek László. Halálát a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége közölte a Facebookon, részleteket azonban nem árulta el.

Szombathelyi szóbeszédek szerint a koronavírus okozta az igazgató halálát. Ezt pedig most meg is erősítették a zeneiskola hivatalos oldalán, ahol meg is emlékezik a „szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola maradék vezetése” Czenek Lászlóról.

Facebook/Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola - AMI

„Mély fájdalommal, és szomorúsággal emlékezünk Czenek Lászlóra, a Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola igazgatójára, a Savaria Szimfonikus Zenekar volt kürtművészére, az izlandi Husavik Zeneiskolájának volt vezetőjére, az emberre, a barátra, munkatársra, aki 2021. febr. 21-én, vasárnap az örökkévalóságba költözött. Emléke szívünkben örökké él. Nem búcsúzhatott el szeretteitől, nem ünnepelhette meg 60. születésnapját, nem költözhetett be az általa megálmodott új házba, nem várhatjuk vissza már a zeneiskolába, a koronavírus legyőzte őt” – írták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek