Az üzemeltető szerint gázszivárgás miatt zárták be a szombathelyi volt Park Centert (Frissítés)

A centert üzemeltető Diófa Alapkezelő Zrt. marketing managere, Maksay Éanna küldött közleményt lapunknak.

Mint kiderült, 2016-ban írt alá ingatlan adásvételi szerződést a Diófa Alapkezelő Zrt. által képviselt Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap 11 strip mall típusú kiskereskedelmi központra. Ezek közé tartozik a most ideiglenesen bezárt szombathelyi, hajdani Park Center is, amit 2017-ben neveztek át Zone Bevásárlóparknak.

Átmenetileg zárva tart a szombathelyi ZONE Bevásárlópark

Műszaki okokból kifolyóan átmenetileg bezár a szombathelyi Zone Bevásárlópark. Az ingatlan üzemeltetője

levegőminőségi méréseket végeztetett az ingatlanon, mely az épület egyes területein gázszivárgásból eredő gáz koncentrációt mutatott

. Az épület üzemeltetője óvintézkedésként a bevásárlópark átmeneti bezárását rendelte el.

Felelős ingatlankezelő vállalatként, bármely hasonló jellegű kockázat felmerülésekor a lehető legszigorúbb biztonsági előírások alapján tesz lépéseket a cég, mely a probléma egyértelmű beazonosításáig és megszüntetéséig érvényben marad.

A körülmények vizsgálata és a hiba elhárítása jelenleg is zajlik. A kivizsgálás eredményeit követően az üzemeltető mihamarabb tájékoztatást fog nyújtani az újra nyitás időpontjáról.

A közlemény szerint a szombathelyi, Körmendi úti center egyes területein gázszivárgásból eredő gáz koncentrációt mutattak ki. Ez új információ, ahhoz képest, hogy a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője délután még azt nyilatkozta nekünk, hogy a katasztrófavédelem

sem gázt, sem egyéb olyan anyagot nem talált, amely egészségügyi kockázatot vagy robbanásveszélyt jelentene

:

Mi 20 éve tudósítjuk Önöket, ahogy most is. Támogasson, hogy ez máskor is megtehessük. Itt megteheti!

Zárva a szombathelyi volt Park Center, kint a Körmendi úton - Üzleti okok vagy gázszivárgás miatt?

Milyen „műszaki okok" miatt zárták be? Mindenesetre sokfélét hallani a városban - megszólalt a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is. Ami biztos, hogy Szombathelyen a volt Park Center, most Zone Bevásárlóközpont, kint a Körmendi úton jelenleg zárva tart. A center honlapján ennyi információ olvasható: „Kedves Vásárlóink!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Zárva a szombathelyi volt Park Center, kint a Körmendi úton – Üzleti okok vagy gázszivárgás miatt?

Milyen „műszaki okok” miatt zárták be? Mindenesetre sokfélét hallani a városban – megszólalt a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek