Hivatalosan is megnyílt a Természet és Művészet című kiállítás a Szombathelyi Arborétumban

A délutáni megnyitó részeként 10 ország 10 különböző fát fogadott örökbe.

A Szombathelyi Arborétumban közel 2,5 km hosszan helyeztek el műalkotásokat a tanösvény mentén. Igyekeztek úgy dolgozni, hogy egyik szobor, vagy installáció mellől pont el lehessen csípni e következőt, így a műalkotások szinte hívogatják magukhoz a látogatókat majd – írtuk beharangozó A természet csodái közé most szoborcsodák nőttek a Kámoni Arborétumban May 06. 17:48 írásunkban.

Arborétum megnyitó
Facebook

A kiállítást egészen őszig, októberig megtekinthetjük. Érdemes többször is, hiszen a természet alakulása magával húzza a műalkotásokat. A sajátos tárlatot ma dr. Nemény András nyitotta meg, és adta át a nagyközönségnek. A délutáni megnyitó részeként. 10 ország 10 különböző fát fog örökbe fogadni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek